MotoTrack

Konum Tabanlı Hizmet­lerin lider fir­ması Infotech ile İş Ortağı Dimera tarafın­dan moto­sik­let kul­lanıcılarının kâbusu olan çalınma ve çek­ilmelere karşı üretilen Moto­Track ThiefOut, seg­mentinde en kap­samlı ürün olma iddi­asında. Moto­Track Şubat 2014 sonu itibariyle inter­net sitesin­den ve dağıtım kanal­ları üzerinden satıl­maya başlıyor.

Bilişim sek­töründe “Fikir Ente­grasy­onu” alanında faaliyet gösteren Dimera ile kon­um­sal teknoloji üreti­cisi Infotech, güçbirliği yaparak araç takip ve filo yöne­tim sis­tem­lerindeki uzman­lık­larıyla, moto­sik­let ve scooter kul­lanıcılarının en büyük korku­ların­dan olan “Çalınma” ve “Çek­ilme” ile “Kur­calanma” konu­larında çözüm getirmek amacı ile yeni bir ürün oluştur­du­lar. Moto­Track ile sürücüler artık her­hangi bir isten­meyen durum­dan anında SMS ya da mobil uygu­lama için­den gelen alarm­lar sayesinde hab­er­dar olacaklar.

Dimera yetk­il­isi Ata­lay Taşkoparan MotoTrack‹in mobil uygu­lama ile Android ve Apple kul­lanıcılarına uza­k­tan hizmet vereceğini söyledi. Taşkoparan ayrıca, Moto­Track ile sürücünün rota belirley­erek bu rota­ları sak­layıp paylaşabileceğini, bu rota­lar ile yol boyunca çek­ilen fotoğrafların da harita üzerinde sosyal medyada (face­book, twit­ter vb.) paylaşıla­bileceğini belirtti. Böyle­likle ürün eğlence ve paylaşım amacı ile de kullanılabiliyor.

Moto­Track üzerinde GPS, 3G, hareket sen­sörü ve uzun ömürlü pil ile geliyor. Kuru­lu­munu yetk­ili servis­lerin ücret­siz yapacağı Moto­Track her­hangi bir GSM oper­atörün­den alı­nacak bir veri hattı ile çalışıyor ve kon­tak kap­atıldığında pil devr­eye giriyor. Yöne­timi inter­net üzerinden yöne­tim pan­eli vası­tası ile yapılan Moto­Track, yeni yasa gereği kredi kartı ile 9 tak­si­tle satıl­maya başlanıyor. Yaklaşık beş milyon moto­sik­let ve scooter kul­lanıcısın bulunduğu ülkem­izde Moto­Track bu alan­daki önemli bir boşluğu doldur­mayı hedefliyor.

Daha fazla bilgi almak için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.">Bu e-​Posta adresi isten­meyen posta engel­leyi­ci­leri tarafın­dan korunuyor. Görün­tüle­mek için JavaScript etkin­leştir­ilme­lidir. adre­sine e-​posta ile erişebilirsiniz.